Wie we zijn

MARKETINGEXPERT BOUW EN VASTGOED

SiMergie is het bureau van Angelique Simons, generalist in marketing en communicatie, specialist in bouw en vastgoed. marketingexpert die zich volledig heeft gespecialiseerd in bouw en vastgoed. No-nonsense en puur resultaatgericht. Angelique spreekt de taal van opdrachtgevers in deze sector, weet hoe ze denken en wat ze verwachten, en helpt hen succesvol en betekenisvol te zijn. Waar nodig werkt ze samen met specialisten uit aanvullende disciplines (design, copy, web …). Vandaar SiMergie in de wij-vorm; precies de mensen die je nodig hebt, niet minder en beslist niet meer.

Samen werkt beter … en leuker!

Angelique is een verbinder, zorgt voor het juiste samenspel. Ze stemt af met medewerkers en klanten en schakelt partners in die het verschil kunnen maken. Visie en langetermijn ambities worden op deze manier tot leven gebracht. “Altijd in teamverband, omdat ik het belangrijk vind de marketing en communicatie in de onderneming te waarborgen en te verankeren. Samen werken werkt gewoon beter. En het is leuker!”

quote

Waarom klanten kiezen voor SiMergie!

  • “Angelique kent de bouwbranche, de cultuur en het vakjargon.”
  • “Ze doet het hele traject, van strategie tot uitvoering. Maar als er gewoon een enkele klus moet worden geklaard, is ze er ook.”
  • “SiMergie is voor ons een strategische sparringpartner met wie we duurzaam samenwerken.”
  • “Geen wollige taal of vage theorieën … SiMergie pakt gewoon aan. Pragmatisch, met de voeten in de klei.”
  • “Ze is organisatorisch sterk, flexibel, resultaatgericht. En aanstekelijk enthousiast!”
  • “Lean and mean, net als wij. Angelique als sparringpartner, adviseur en uitvoerder. En is er meer nodig, dan heeft ze een netwerk van professionals achter de hand.”

De juiste kennis, de juiste ervaring

“Na mijn opleiding HEAO Commerciële Economie werkte ik bijna 20 jaar als marketeer in het bedrijfsleven. Daarvan ruim 10 jaar in de bouw- en vastgoedsector. In 2008 startte ik mijn eigen bedrijf in marketing en communicatie voor bouw en vastgoed: SiMergie.”

“Uiteraard volg ik alle relevante ontwikkelingen op zowel mijn eigen vakgebied als dat van mijn opdrachtgevers. Ik volg workshops, bezoek congressen en school me voortdurend bij. Bijvoorbeeld met de opleiding Customer Journey Management. Een absolute eye-opener voor mij én voor mijn klanten!” 

 

quote

Ongelooflijk wat je met Customer Journey Management in bouw en vastgoed kunt bereiken! Zullen we ’t daar eens over hebben?

“In de afgelopen jaren heb ik voor diverse bedrijven mede de koers bepaald en structuur en richting gegeven. De ene keer als sparringpartner voor directie en management, de andere keer als leidinggevende voor groepen medewerkers. Samen bouwden we aan professionalisering, merken en identiteiten. Positioneren,  profileren, merken bouwen, adviseren, implementeren, organiseren, coördineren … nergens boeiender, uitdagender én meer opleverend dan in de nuchtere wereld van bouw en vastgoed!”

Wat denk je … eens kennismaken?

Wil je meer weten? Laten we dan gauw eens kennismaken. Het lijkt ons erg leuk om voor je bedrijf aan de slag te gaan. Waarbij het je overigens zal opvallen dat wij niet zo van de ellenlange vergaderingen en discussies zijn. Jij ook niet? Mooi, dan kunnen we snel beginnen!

Voor wie wij werken:

Van Aken Concepts Architecture Engineering
Constructif
MZ Allpro
Giesbers Wijchen
M. Heezen
Giesbers Rotterdam Bouw
CRAm Vastgoed
BrainportPark
Christa Design
Aan de Stegge Roosendaal
Van Delft Groep
SMT Bouw & Vastgoed
MEVO
Property Match
VB Groep
Kaiji Design
Kalliste
Bodem & Ontwikkeling